|
It is currently Sat Mar 15, 2025 13:52
|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Disfigurator
Vecākais Mūks
|
Ja nu ir tā pagadījies, ka te bez manis ir vēl kāds metālgalva, varbūt noder šādu Japānas (vai Āzijas) metalmūziķu veikumi/brūvējumi, kurus esmu atzinis par labiem/lieliskiem esam: Clotted Symmetric Sexual Organ; Defiled; Kekal [+ recenzija]; Bloody Gore; Empylver; Anatomia.
_________________ Pagājušās nedēļas top bandas.
|
Wed Nov 19, 2008 14:07 |
|
 |
Maitenieks
Ichi
Joined: Wed Feb 06, 2008 10:23 Posts: 156 Location: Rīga, Latvija
|
Man no Japāņu bleķa ta normāli pie sirds iet: Coffins - Death/Doom metal Blood Stain Child
_________________ Tea Solves (almost)Every Problem. My Anime List My Shelfari
|
Wed Nov 19, 2008 23:18 |
|
 |
Odinsh
Imperators
|
Buus jaapaklausaas,pagaidaam Despairs Ray neviens nav paarspeejis:)
|
Thu Nov 20, 2008 11:16 |
|
 |
Disfigurator
Vecākais Mūks
|
Atļāvos paklausīties Blood Stain Child - secinājums: defekācija, ne mūzika : P Coffins - tas jau ir prātīgs materiāls ar klasiskas gaļas un dūma garšu, atgādina Autopsy un pieminēto Anatomia skaņu ^ ^
D'espairsRay - pārāk šķidrs veidojums, kas nu galīgi par Metal nav cienīgs tikt saukts (lasīt: Evanescence + random J-rock band). Bet tā jau tīri interesanti ir citreiz paklausīties šādu skaņu lidojumu tīri to neierastuma, japāniskuma dēļ.
|
Thu Nov 20, 2008 13:27 |
|
 |
Odinsh
Imperators
|
Despairs Ray skaitaas industrial metal un taa ir gaumes lieta,par to kas tev ir skidrs un nav nekko neesmu teicis taa ka bez najezdiem,ja nee tad nokershu un turpat uz vietas izdraaziishu;)Pilniiga galja un bezjeedziigaa klapeeshana man sen jau vairs nepatiik:) Evenesence un traljaljaa grupas ir popsa;)Elektronika+Metaals skan diezgn labi kopaa;)Lielisks pieraadiijums ir Ministry,KMFDM,Fear Factory;)
|
Thu Nov 20, 2008 14:15 |
|
 |
Disfigurator
Vecākais Mūks
|
Runāt par mūziku, kritizēt atsevišķas bandas nenozīmē to pašu, kas apvainot kādu, ja vien šis kāds nav pārāk personiski pieķēries kādai no kritizētajām bandām. Tātad, uzbraucienu tur nav, ir tikai tieša mana viedokļa izteikšana (tā tas ir pēc noklusējuma ikkatrā manā ierakstā). Despairs Ray, vecīt, galīgi nav Industrial Metal. Tas ir tas, kas tur ir dzirdams, proti, elektronika, j-rock, nedaudz gotisko elementu. Bet smaga elektronika + Metalmūzika pēc noklusējuma ir kapitāls radījums. Jā, Fear Factory tādi noteikti ir, tāpat kā mūsu pašu A.N.T.I. un ārzemju veidojumi The Axis Of Perdition, Blut Aus Nord, kā arī dažādi manis nerecenzēti, bet absolūti spārdoši lielumi kā Aborym, Dimension F3H un daudzi citi. Un tīrs Industrial + Rock noteikti ir Cyanotic, tāpat kā dažādu videospēļu OST, piemēram Red Asphalt, Red Alert, Warzone 2100. Evanescence no sākuma bija gotiskā roka projekts, kurš sevī, kā jau gandrīz visas tā žanra grupas, inkorporēja krietnu devu taustiņu elektroniskā izpildījumā. Vēlāk kļuva tematiski un muzikāli salkanāks... Savukārt tas, ko Tu dēvē par "bezjeedziigaa klapeeshana" - tas, lūk, ir tīras gaumes jautājums. Cits iekš tāds klapēšanas var un saklausa struktūru un talantu, harmoniju augstāko pilotāžu.
|
Thu Nov 20, 2008 15:45 |
|
 |
Odinsh
Imperators
|
ai nu nestaasti man mulkiibas:D Despairs Ray ir un buus industrial metals:)tas ka vinjiem ir taads visual key nenoziimee ka vinji velk uz gotisko galu;)Es domaaju ja maakslinieki pashi par sevi saka ka speelee industrial metal tad ar to viss ir izteikts,vinji pashi labaak zinaas ko vinji speelee;)ar j-rock es tur redzu tikai liidziibu valodaa.Ne viss industrial metal izkalusaas vienaadi;) augstaakaa pilotaazha sleepjas ieksh Summoning:) miers aaraa,ghi ghi:)
|
Thu Nov 20, 2008 16:51 |
|
 |
Disfigurator
Vecākais Mūks
|
Well, nevajag braukt auzās ;) http://en.wikipedia.org/wiki/D'espairsRay - D'espairsRay (formerly typeset as DéspairsRay) is a J apanese rock band formed in 1999 by Hizumi, Karyu, Zero and Tsukasa. http://www.myspace.com/despairsray - Rock / Industrial / Gothic - tieši tā šī banda arī skan (satur minēto žanru elementus) - ne smakas no Metal struktūrām, agresijas. Miers? Miers ir nīkuļiem - taisnībai un dezinformācijas likvidācijai būs valdīt, hehe
|
Thu Nov 20, 2008 17:10 |
|
 |
Odinsh
Imperators
|
pardon,industrial rock,bet nu rock,hz,plash apziimeejums,heavy metal skan saldaak nekaa Despairs Ray rock:D
|
Thu Nov 20, 2008 17:49 |
|
 |
Disfigurator
Vecākais Mūks
|
Heavy Metal radās 60-tajos, 70-tajos, bet to turpina pie dzīvības uzturēt tās pašas bandas, kuras to radīja, par kurām neesmu zinošs, vien varu minēt dažas: Iron Maiden, Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple - tas, lūk, ir Heavy Metal. Un tas noteikti nav roka alternatīvais apzīmējums 
|
Thu Nov 20, 2008 18:03 |
|
 |
Odinsh
Imperators
|
emzz,a piemeeram tie pashi Blind Guardian tak arii skaitaas Heavy metal,tikai vinji ir iedvesmojushies no Tolkiina dailrades:)
|
Thu Nov 20, 2008 18:27 |
|
 |
Disfigurator
Vecākais Mūks
|
Šos neklausos kā arī visu šo žanru, bet zināms ir tas, ka no Tolkīna daudz kas ir ietekmēts, tas tiesa.
|
Fri Nov 21, 2008 11:59 |
|
 |
kaarleens
Vecākais Mūks
Joined: Wed Mar 30, 2005 22:44 Posts: 138 Location: Jelgava
|
he he klausoties japaanju metalu iesaku paraleeli palasiit shito mangu Detroit Metal City http://www.mangaupdates.com/series.html?id=3558 Kau, ko tik smiekliigu sen nebiju lasiijis, tik perfekti ironiski apsmieta smagaa metaala industrija nav nekur redzeeta, personiigi es lasot gandriiz no smiekliem piechuraaju bikses Onlainaa var palasiit sheit http://www.onemanga.com/Detroit_Metal_City/ lai gan es personiigi ieteiktu nokachaat kau kur torrentaa. Ja negribas lasiit ir pieejama anime http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=5587 lai gan man manga patiik labaak torrenti sheit http://scum-scans.com/ tur arii var mangu novilkt
|
Mon Nov 24, 2008 20:40 |
|
 |
Odinsh
Imperators
|
Paklausiijos juusu ieteiktos maaksliniekus,man kluasaami likaas Empylver un Blood Stain Child:)
|
Tue Nov 25, 2008 13:14 |
|
 |
Disfigurator
Vecākais Mūks
|
Vēl droši un ar lepnumu var piemest Quest For Blood; Magane, Barbatos, Abigail, The Absolute Of Malignity, Mïsogi, Endless Dismal Moan.
|
Tue May 26, 2009 13:02 |
|
 |
|