|
It is currently Fri Mar 14, 2025 20:00
|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
saiko
Imperial Master
|
Nana (Nana) (2005)
Saite uz AMDB: http://www.amdb.lv/filma.php?id=f000256
Manga's, ar tādu paša nosaukuma, adaptācija uz lielā ekrāna. Stāsts par divām pilnīgi atšķirīgām meitenēm, kas pavisam nejauši satiekas ceļā uz Tokiju. Lai arī abas pirmajā mirklī šķiet pilnīgs pretstats ir lietas, kas viņas vieno, kaut vai vienādie vārdi!
Interesanta filma ar, manuprāt, ļoti labu JPop/JRock skaņu celiņu, ko iedziedājuši paši aktieri! (NANA starring Mika Nakashima - Glamorous Sky & REIRA starring Yuna Ito - Endless Story) Sirdī iekrita abas galveno lomu atveidotājas, Mika Nakashima un Aoi Miyazaki, arī support crew ir izvēlēts ļoti gaumīgi, kā, piemēram, Ryuhei Matsuda, ja atceramies Blue Spring.
Izklaidējošs gabals, tiem kam nekas nav pret attiecīgo mūzikas stilu un nedaudz alternatīvu dzīves uztveri - filma jauniešiem
Personīgi man patika un iesaku arī visiem citiem!
|
Sat May 13, 2006 23:26 |
|
 |
Gatis
Administrators
Joined: Thu Feb 17, 2005 21:47 Posts: 1805 Location: Jelgava
|
saiko wrote: Manga's, ar tādu paša nosaukuma, adaptācija uz lielā ekrāna. Stāsts par divām pilnīgi atšķirīgām meitenēm, kas pavisam nejauši satiekas ceļā uz Tokiju. Lai arī abas pirmajā mirklī šķiet pilnīgs pretstats ir lietas, kas viņas vieno, kaut vai vienādie vārdi! Interesanta filma ar, manuprāt, ļoti labu JPop/JRock skaņu celiņu, ko iedziedājuši paši aktieri! (NANA starring Mika Nakashima - Glamorous Sky & REIRA starring Yuna Ito - Endless Story) Sirdī iekrita abas galveno lomu atveidotājas, Mika Nakashima un Aoi Miyazaki, arī support crew ir izvēlēts ļoti gaumīgi, kā, piemēram, Ryuhei Matsuda, ja atceramies Blue Spring. Izklaidējošs gabals, tiem kam nekas nav pret attiecīgo mūzikas stilu un nedaudz alternatīvu dzīves uztveri - filma jauniešiem  Personīgi man patika un iesaku arī visiem citiem!
Jā, šo filmu tuvākajā laikā grasos noskatīties, pagaidām nav sanācis laika, kā nekā Ryuhei Matsuda arī filmā! 
|
Sun May 14, 2006 00:40 |
|
 |
Laugh|nGMan
Administrators
|
Es jau sen metu aci uz šo filmu 
_________________ Laugh|nGMan ๑۩۞۩๑ [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
|
Sun May 14, 2006 11:53 |
|
 |
jurc
Imperators
|
Kā tīmeklis vēsta, drīz būšot arī NANA2. Trailerīti var noskatīties te - http://www.nana2-movie.com/ (Baigi izsmeļošais :D )
Thu Aug 31, 2006 12:41 |
|
 |
Odinsh
Imperators
|
nu es arii meeginu sanjemties noskatiities sho filmu,bet veel nava sanaacis 
|
Thu Aug 31, 2006 17:25 |
|
 |
Odinsh
Imperators
|
Tikko noskatiijos,sen nebiju birdinaajis kaadu  skatoties aazijas filmas,gabals tieshaam ljoti izdevies,muuzika ir vienx ideaala OST jau naak no Emules:)
Tikai dzilja aizdoma ka tas titulgabals ir kovers vienai citai grupai MUCC.
Nu un protams apburoshaa Aoi Miyazaki 
|
Sun Oct 22, 2006 16:33 |
|
 |
saiko
Imperial Master
|
Odinsh, nezinu ko par OST velc, bet šajos - NANA starring Mika Nakashima - Glamorous Sky & REIRA starring Yuna Ito - Endless Story divos albūmos ir visas vajadzīgās dziesmas 
|
Sun Oct 22, 2006 23:41 |
|
 |
kaarleens
Vecākais Mūks
Joined: Wed Mar 30, 2005 22:44 Posts: 138 Location: Jelgava
|
Filma tieshaam ir ljoti jauka un miilja, bet bet  akal shis gadiijums anime ir labaaka tiemzheel filmas minuutees nevar iespiest visu sizhetu. Par muuziku nu tieshaam kulta lieta. Nu luuk sheit veel jauks fansaitinsh par filmu http://nana-nana.net/index.html tur var nolaadeet visus albumus un klipus populaaraakajaam dziesmaam no anime, filmas
|
Tue Oct 31, 2006 08:40 |
|
 |
kaarleens
Vecākais Mūks
Joined: Wed Mar 30, 2005 22:44 Posts: 138 Location: Jelgava
|
http://www.nana2-movie.com/
2 dalja ne aiz kalniem un tajaa varees skatities taalaak nanu piedziivojumus ,kas atteloti mangaa, animee. Es lai gan nosaakuma tomeer noskatiishos anime un peec tam tikai filma maby manga 
|
Fri Dec 01, 2006 09:00 |
|
 |
XipnosS
Ichi
Joined: Wed Apr 13, 2005 22:50 Posts: 182 Location: Rīga/Bauska
|
Vairāk šitādu filmu!
|
Sun Dec 24, 2006 23:40 |
|
 |
jurc
Imperators
|
ļoti aizkustinoša filma... 
Sat May 26, 2007 23:10 |
|
 |
Evucis
Imperial Master
|
esmu sajūsmā. laiks skatoties paiet nemanot, bet gribas vēl un vēl. super gabals, kas parāda, kā rodas draudzība. aktieri piemīlīgi, mūzika vnk pa pirmo šis ir vairākkārt baudāms japāņu kino. jau domāju, ka būs jāiesaka arī māsai. vairākas tik aizkustinošas epizodes
|
Fri Dec 28, 2007 10:57 |
|
 |
Murchiks
Ichi
|
Evucis wrote: esmu sajūsmā. laiks skatoties paiet nemanot, bet gribas vēl un vēl. super gabals, kas parāda, kā rodas draudzība. aktieri piemīlīgi, mūzika vnk pa pirmo :thumbsup: šis ir vairākkārt baudāms japāņu kino. jau domāju, ka būs jāiesaka arī māsai. vairākas tik aizkustinošas epizodes Pilnībā piekrītu. Nu īsti pozitīva filma. Man kaut kā no āzijas kino vislabāk patīk tieši japāņu ;) Kad filma beidzās man radās jautājums... ...ceru rast atbildi uz šo jautājumu filmas turpinājumā. Turpinājums ir tikpat labs, vai vēl labāks?
|
Mon Dec 31, 2007 05:39 |
|
 |
Laugh|nGMan
Administrators
|
Murchiks wrote: Turpinājums ir tikpat labs, vai vēl labāks?[/color]
It kā švakāks.
_________________ Laugh|nGMan ๑۩۞۩๑ [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
|
Mon Dec 31, 2007 10:58 |
|
 |
jurc
Imperators
|
Murchiks wrote: Man kaut kā no āzijas kino vislabāk patīk tieši japāņu  Man arī!! Murchiks wrote: Kad filma beidzās man radās jautājums... ...ceru rast atbildi uz šo jautājumu filmas turpinājumā.
Kas par jautājumu?
Mon Dec 31, 2007 11:19 |
|
 |
|