|
Register • FAQ
• Search • Login |
|
It is currently Thu Mar 13, 2025 23:27
|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|
Author |
Message |
Gatis
Administrators
Joined: Thu Feb 17, 2005 21:47 Posts: 1805 Location: Jelgava
|
|
Sat Nov 12, 2005 23:00 |
|
 |
Nant
Vecākais Mūks
|
Man liekas ka tieši šī filma bija tā ar kuru es apzināti sāku skatīties Āzijas filmas. Nuja, laikam arī pirmā filma, kuru es noskatījos, vadoties pēc AMDB recenzijām. Un man šī filma likās baigi dīvaina, ne jau varbūt tieši tāpēc, ka tā ir Āzijas filma, bet laikam gan tās dīvainās filmas atmosfēras dēļ, kura bija tāda kā .... nezinu, teātra izrādē vai. Bet vēlāk jau es arī sapratu ka es esmu uzķēris īpašu gabalu no sauktā "DUEL" projekta, kurā filma tika uzfilmēta noteiktā laikā, ierobežotos apstākļos ar ierobežotiem līdzekļiem. Un acīmredzot tāpēc filmas atmosfēra man likās dīvaina, jo ja jau visa filmas darbība notiek vienā telpā ar dažiem aktieriem kadrā, tad atšķirība no tradicionāli uzņemtajām filmām ir diezgan liela.
_________________ Beidz sapņot. Sāc īstenot savus sapņus.
|
Sun Nov 13, 2005 21:10 |
|
 |
Odinsh
Imperators
|
Brrr,gruuti skatiities bija sho filmu,visu laiku viena telpa,tie pashi cilveeki,dzeki vicinaas ar zobeniem,kk parunaa un mauc taalaak.
|
Wed Dec 13, 2006 20:37 |
|
 |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] | Topic evaluate:          |
|