|
It is currently Fri Mar 14, 2025 09:20
|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jurc
Imperators
|
nu ja. Tas bija vismaz kaut cik līdzīgs vecajam skinam, vismaz izvietojums utt... Man patika. Protams var arī uzskaitīt savus dizaina mīnusus, bet tas jau ir labojams ar laiku. Un pie visa var pierast.
Sat Jan 05, 2008 16:37 |
|
 |
Odinsh
Imperators
|
Tak ir labi,ko var chiiksteet kaa mazi beerni Ar laiku buus visaadi upgrade,banneri,jauni smaili utt. Paldies Gati un LM. 
|
Sat Jan 05, 2008 18:12 |
|
 |
Gatis
Administrators
Joined: Thu Feb 17, 2005 21:47 Posts: 1805 Location: Jelgava
|
Redzams, ka vairākiem cilvēkiem ir vairāki viedokļi par to, kādam jābūt foruma stilam.
Tā kā īsti nevarējām vienoties par kādu no iepriekšminētiem stiliem, tad liekam citu stilu pie kura arī vajadzētu sākt pierast.
Gatavs uzklausīt kritiku, bet jāatzīst, ka stils vēl tiks pielabots. Krāsu salikuma pamatā ir AMDB galvenās krāsas.
|
Sun Jan 06, 2008 20:15 |
|
 |
Evucis
Imperial Master
|
katrā ziņā daudz pievilcīgāk kā sākumā vienīgi.. vecajā forumā bija bookmarks.. man tur bija pievienotas diezgan daudzas filmas, ko neesmu redzējusi, bet gribētu noskatīties.. bookmarks pazuduši uz neatgriešanos?
|
Sun Jan 06, 2008 20:22 |
|
 |
jurc
Imperators
|
Skins vislabākais no visiem iepriekšējiem. Labs darbs padarīts 
Sun Jan 06, 2008 20:33 |
|
 |
Gatis
Administrators
|
Evucis wrote: katrā ziņā daudz pievilcīgāk kā sākumā vienīgi.. vecajā forumā bija bookmarks.. man tur bija pievienotas diezgan daudzas filmas, ko neesmu redzējusi, bet gribētu noskatīties.. bookmarks pazuduši uz neatgriešanos? Šajā forumā bookmarks jau ir integrēts. Pats tās neesmu lietojis, bet ja lietotājiem palika vecajā lapā vairāki bookmarki un tie nav pātransfējušies uz šo versiju, tad varam meklēt risinājumu. Quote: Skins vislabākais no visiem iepriekšējiem. Labs darbs padarīts Paldies. Darbs vēl turpinās, tā kā gaidāmi smaiļuki un vēl šis tas.
|
Sun Jan 06, 2008 20:35 |
|
 |
Evucis
Imperial Master
|
Gatis wrote: Šajā forumā bookmarks jau ir integrēts. Pats tās neesmu lietojis, bet ja lietotājiem palika vecajā lapā vairāki bookmarki un tie nav pātransfējušies uz šo versiju, tad varam meklēt risinājumu. paskatījos tikko, vecie bookmarki nav pārtransferējušies būtu ļoti, ļoti jauki, ja tomēr būtu iespējams to izdarīt.. ja vien tas nesagādā lielas grūtības
|
Mon Jan 07, 2008 13:24 |
|
 |
Gatis
Administrators
|
Evucis wrote: Gatis wrote: Šajā forumā bookmarks jau ir integrēts. Pats tās neesmu lietojis, bet ja lietotājiem palika vecajā lapā vairāki bookmarki un tie nav pātransfējušies uz šo versiju, tad varam meklēt risinājumu. paskatījos tikko, vecie bookmarki nav pārtransferējušies būtu ļoti, ļoti jauki, ja tomēr būtu iespējams to izdarīt.. ja vien tas nesagādā lielas grūtības Ok, nedaudz vēlāk uzmetīšu aci.
|
Mon Jan 07, 2008 16:47 |
|
 |
Gatis
Administrators
|
Evucis wrote: paskatījos tikko, vecie bookmarki nav pārtransferējušies būtu ļoti, ļoti jauki, ja tomēr būtu iespējams to izdarīt.. ja vien tas nesagādā lielas grūtības OK, veicu transfēru no iepriekšējās datu bāzes. Vajadzētu notestēt. Pagaidām aktīvākie bookmark lietotāji ir jurc un tu. Apskataties un pametiet ziņu, vai nesanāk kaut kādas problēmas.
|
Sat Jan 12, 2008 03:42 |
|
 |
jurc
Imperators
|
paldies, patestējām, viss strādā kā nākas! Kad vērtēšana atgriezīsies?
Sat Jan 12, 2008 03:49 |
|
 |
Gatis
Administrators
|
Nākamā lieta pie kā ķeros klāt ir vērtēšana 
|
Sat Jan 12, 2008 04:00 |
|
 |
Evucis
Imperial Master
|
liels paldies, Gati! bookmarki atkal ir savā vietā
|
Sat Jan 12, 2008 13:05 |
|
 |
Gatis
Administrators
|
Pēc vairāku stundu darba, forumam atjaunota topiku - filmu vērtēšanas sistēma. Sistēma ir jauna. Darbojās tā ļoti vienkārši.
1.) Balsot var tikai reģistrētie lietotāji
2.) Balsot var atverot topiku un augšējā labā malā, vai apakšējā - pa vidu noklikšķinot uz attiecīgā sakuras ziediņa. Cik ziediņi tiks iezīmēti - tāds arī vērtējums. Pirms balsojuma tur rādās vidējais vērtējums.
3.) Balsot var tikai vienu reizi, bet var arī pārbalsot - mainīt savu balsojumu.
4.) Balsojot forumā, balsojums sinhroni mainās arī AMDB galvenajā lapā esošām filmām.
Pagaidām testa rezultāti veiksmīgi. Skatīsimies kā Jums veiksies ar šīs sistēmiņas apguvi. Pagaidām vērtēšana ieviesta filmu topikiem.
|
Sun Jan 13, 2008 05:15 |
|
 |
jurc
Imperators
|
Paldies Gati, viss strādā lieliski! Bet man radās viena problēma - es nezinu par kurām filmām esmu balsojis un par kurām ne. Es domāju ka būtu jauki ieviest kādu tekstu vai kko tml kas pasaka vai tu esi par to filmu balsojis vai nē, un kādu vērtējumu esi devis. Un domāju ka animācijas filmu sadaļai ar vajadzētu ieviest balsošanas iespēju... Un nebūtu foršāk ja Evaluations vārdu nomainītu ar Rating? Kad pirmo reizi izlasīju apjuku kas tas ir, nācās ņemt palīgā vārdnīcu. Bet tas nu tā.. sīkums. Un un un.. labi, šoreiz pietiks 
Mon Jan 14, 2008 00:17 |
|
 |
Gatis
Administrators
|
jurc wrote: Paldies Gati, viss strādā lieliski! Bet man radās viena problēma - es nezinu par kurām filmām esmu balsojis un par kurām ne. Es domāju ka būtu jauki ieviest kādu tekstu vai kko tml kas pasaka vai tu esi par to filmu balsojis vai nē, un kādu vērtējumu esi devis. Un domāju ka animācijas filmu sadaļai ar vajadzētu ieviest balsošanas iespēju... Un nebūtu foršāk ja Evaluations vārdu nomainītu ar Rating? Kad pirmo reizi izlasīju apjuku kas tas ir, nācās ņemt palīgā vārdnīcu. Bet tas nu tā.. sīkums. Un un un.. labi, šoreiz pietiks  Jā, mēs jau par to domājām, tas tiks risināts, arī par to evaluation. Pārējām sadaļām ieviesīšu, tiklīdz būs kāds brīvāks brīdis.
|
Mon Jan 14, 2008 01:07 |
|
 |
|