|
Register • FAQ
• Search • Login |
|
It is currently Fri Mar 14, 2025 09:02
|
View unanswered posts | View active topics
Kas var izkaidrot, paskaidrot.!
Author |
Message |
klokkis
Mūks
Joined: Fri Sep 16, 2005 14:48 Posts: 33 Location: Ventspils
|
Tu nu gan laicīgi pamodies.:D 
_________________ Liekties noziimee pielaagoties.
Pielaagoties noziimee izdziivot.
Izdziivot nozziimee ietekmeet laika ritumu.
|
Thu Feb 08, 2007 00:02 |
|
 |
Hotaru
Ichi
|
Nuuu.......u 
|
Thu Feb 08, 2007 10:14 |
|
 |
Murchiks
Ichi
|
Hotaru wrote: klokkis wrote: Es nevar ne ielogoties, ne izligoties. Tad kad atveru forumu esu jau iekšā. haha  izlīgoties varēsi Jāņos!
P.S. Normāla lieta, ka nezina kas ir torrent faili... Man nepatīk tā sistēma, tālab arī "turentus" nelietoju, kaut ar nedaudz saprotu no visa tā. Velku pa citiem ceļiem...
|
Wed Aug 15, 2007 08:44 |
|
 |
Odinsh
Imperators
|
Murchiks wrote: Hotaru wrote: klokkis wrote: Es nevar ne ielogoties, ne izligoties. Tad kad atveru forumu esu jau iekšā. haha  izlīgoties varēsi Jāņos! P.S. Normāla lieta, ka nezina kas ir torrent faili... Man nepatīk tā sistēma, tālab arī "turentus" nelietoju, kaut ar nedaudz saprotu no visa tā. Velku pa citiem ceļiem...
Nu saakumaa jau visi ir tupi un tas ir normaali ja nezina kas ir torenti,emules utml lietas,viss naak ar laiku:)Peec manaam domaam labaakaa ir emule 
|
Wed Aug 15, 2007 14:50 |
|
 |
Murchiks
Ichi
|
Njā, taisnība... Man patīk DC++ (RevConnect), un pēdējā laikā arī eMule... Bet torenti gan man netīk, kamēr vien kur citur var ko novilkt, tikmēr netaisos izmantot viņus...
|
Wed Aug 15, 2007 15:15 |
|
 |
Odinsh
Imperators
|
Murchiks wrote: Njā, taisnība... Man patīk DC++ (RevConnect), un pēdējā laikā arī eMule... Bet torenti gan man netīk, kamēr vien kur citur var ko novilkt, tikmēr netaisos izmantot viņus...
Nez vai dc++ kk sakariigu var atrast,vismaz muusu hubos,pats saakumaa arii izmantoju dc kad biju beginers,vilku ripus krievu valodaa,bet tad kad vairs nebija ko vilkt uzzinaaju par taadu lietu kaa subi un tad jau celsh paveeraas 
|
Wed Aug 15, 2007 19:15 |
|
 |
|